fbpx

Vizualizare de date

Organizațiile dețin mai multe date ca oricând. Dacă ne gândim că 1,7 MB de date sunt create în fiecare secundă de fiecare dintre noi, imaginați-vă cât de multe date colectează o companie într-un an. Problema nu mai este colectarea informațiilor, ci interpretarea acestora, valorificarea informațiilor și comunicarea lor în mod corect. Sunt prea multe situații în care numere, diagrame clasice și tabele nesfârșite și plictisitoare apar pe un ecran, statice și fără viață, neputând menține interesul cititorului.

Aici intră în acțiune vizualizarea de date. Combinând creativitatea cu analiza de date și un design excelent, vizualizarea de date ajută organizațiile să identifice tipare, tendințe și corelații importante, altfel invizibile. Transformând seturi de date complexe și alte informații în grafice și alte tipuri de reprezentări, dezvoltăm narațiuni vizuale coezive care facilitează înțelegerea conținutului și îl transformă într-o poveste relevantă bazată pe date.

Informații accesibilizate
Identificarea tendințelor
Deciziile strategice
Povești convingătoare

Articole relevante

Vizualizare de date

Calendarul fericirii 2021

2020 nu a fost cel mai ușor an. Nu a fost nici pe departe cel mai predictibil. Nici unul căruia i-am putea asocia tradiționalul “The

Confidențialitatea datelor tale

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Pentru a afla mai multe, citiți politica noastră de confidențialitate și politica privind cookie-urile.