fbpx

Workshop-uri și consultanță

Deși există de zeci de ani ca metodă de cercetare și analiză, organizațiile din întreaga lume abia acum încep să aprecieze valoarea informațiilor oferite de analiza rețelelor sociale. 

Teoria reţelelor sau analiza reţelelor sociale își propune să înțeleagă o comunitate prin cartografierea relațiilor din interiorul ei și să scoată în evidență actori cheie, conexiuni între grupuri sau indivizi.

Prezentările noastre nu urmează o structură fixă. Asta pentru că, mai întâi, ne place să cunoaștem participanții pentru a înțelege care este relația lor cu datele, care sunt provocările cu care se confruntă și ce ar vrea să învețe pe parcursul workshop-ului.

Dacă ai întrebări sau vrei să programezi un workshop, scrie-ne un mesaj la [email protected]. Ne-ar plăcea să ne spui câte ceva despre tine și organizația pe care o reprezinți și despre proiectele tale bazate pe date.

Comunică mai eficient
Mobilizează cunoştinţele din rețeaua de stakeholderi
Înțelege rapid relații complexe
Identifică posibile parteneriate stategice

Proiecte recente

Articole relevante

Vizualizare date

Alegeri locale 2020

După închiderea secțiilor de votare la ora 21:00 și după multitudinea de știri despre schimbările surpriză din marile orașe ale României, cu toții ne întrebam

Newsletter

DataPlots #27

Nu ne-am fi apucat de vizualizări de date dacă nu eram încă de la început convinși că o imagine nu numai că spune mai mult

Newsletter

DataPlots #26

Săptămâna trecută povesteam cum, pornind de la articolul celor de la The Pudding despre procesul lor creativ, ne-am adus aminte de un proiect pe care tot îl

Confidențialitatea datelor tale

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Pentru a afla mai multe, citiți politica noastră de confidențialitate și politica privind cookie-urile.