fbpx

Creăm narațiuni cu date

Studio Interrobang este prima agenție românească de design specializată în vizualizare de date și design informațional. Credem în puterea datelor și ne propunem să depășim limitările clasicelor diagrame și grafice prin vizualizări creative și ușor de parcurs. Pentru că datele ascund povești ce merită spuse, alături de clienții noștri, fie că sunt organizații non-guvernamentale, companii, jurnaliști sau instituții, le transformăm în narațiuni vizuale care îi ajută să-și comunice eficient mesajele.

Clienți

Clienții noștri sunt organizații din mediul privat sau non-guvernamental, cu interese variate, de la telematică, la calitatea mediului construit și inovare socială. Îi unește însă dorința de a explora seturile complexe de date pe care le dețin și de a comunica cu ajutorul lor teme de interes, atât unor audiențe externe, cât și în interiorul organizației.

Articole recente

Dacă ai un intrebari, o idee de proiect, un set de date interesant pe care ai vrea să îl valorifici sau vrei să afli mai multe despre activitatea noastra, nu ezita să ne contactezi.

Confidențialitatea datelor tale

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Pentru a afla mai multe, citiți politica noastră de confidențialitate și politica privind cookie-urile.