fbpx

DataPlots #19

Anul trecut, în New Delhi, nivelurile de particule PM 2,5 au ajuns la aproximativ 500 de micrograme pe metru cub, iar autoritățile au emis stare de urgență de sănătate publică. În ziua cu cea mai proastă calitate a aerului, concentrația de particule a ajuns la peste 900 micrograme pe metru cub. În București cea mai dezastruoasă valoare a fost de 1272 µg pe metru cub, însă în mod sigur este o eroare în date…sperăm.

Beñat Arregi a creat o hartă pe baza ratingului pe care utilizatorii Airbnb l-au acordat pentru zona în care au fost cazați. Datele au arătat modele interesante cu privire la siguranță, accesibilitate și percepția anumitor cartiere.

Printre orașele analizate se numără Amsterdam, Copenhaga, Madrid, Paris, San Francisco sau Veneția.

În 2020, Şobolanul preia ştafeta de la Mistreţ. Află de la maeștrii Feng Shui cum o să-ți meargă în dragoste și dacă o să ai succes în afaceri.

Nu prea credem în predicții, dar trebuie să recunoaștem că e plăcut să auzim că se anunță un an al belșugului.

Te-ai uitat vreodată cu atenție la biblioteca ta? Te-ai gândit ce poveste i-ar spune unui necunoscut despre tine?

Despre noi ar spune că citim multe cărți de specialitate, atât în română, cât și în engleză, că cel puțin unul dintre noi a studiat arhitectura și că cineva citește beletristică contemporană. Însă ce nu poate spune este câte dintre aceste cărți au fost cu adevărat citite. Am profitat de momentul în care a trebuit să ne schimbăm biblioteca și am făcut un inventar al cărților pe care le avem.

La ediția 2020 a Forumului Economic Mondial peste 3.000 de lideri și activiști din întreaga lume și-au dat întâlnire în orășelul Davos din Elveția. Majoritatea participanților sunt președinți, directori, miniștri sau comisari, însă un procent de 5% provine din alte medii.

Abonează-te la newsletterul Dataplots

Download our 2021 Happiness Calendar

Your privacy

This website uses cookies through which information is stored and processed in order to improve your experience. Please read our privacy policy and cookie policy for more information.