fbpx

Suntem un studio de design grafic specializat în vizualizare de date, cu sediul în București. Credem în puterea datelor și în poveștile ascunse în spatele lor. De aceea, misiunea noastră este să le descoperim și să le transformăm în narațiuni vizuale, prin intermediul cărora clienții noștri, fie că sunt instituții publice, ONG-uri, companii sau jurnaliști, să ia decizii informate și să-și comunice eficient și prietenos mesajele.

Clienți

Clienții noștri sunt organizații din mediul privat sau non-guvernamental, cu interese variate, de la telematică, la calitatea mediului construit și inovare socială. Îi unește însă dorința de a explora seturile complexe de date pe care le dețin și de a comunica cu ajutorul lor teme de interes, atât unor audiențe externe, cât și în interiorul organizației.

Articole recente

Dacă ai un intrebari, o idee de proiect, un set de date interesant pe care ai vrea să îl valorifici sau vrei să afli mai multe despre activitatea noastra, nu ezita să ne contactezi.

Confidențialitatea datelor tale

Acest site web folosește cookie-uri prin intermediul cărora se stochează și se prelucrează informații, în scopul îmbunătățirii experienței dumneavoastră. Pentru a afla mai multe, citiți politica noastră de confidențialitate și politica privind cookie-urile.